Beluisteren voicemail vaste telefoon

Hoe kan ik mijn voicemail beluisteren vanaf een ander toestel?

Je kunt je voicemail beluisteren vanaf een vaste telefoon. Bel hiervoor naar het nummer 06 - 2400 1233. Je kunt je voicemail niet beluisteren vanaf een andere mobiele telefoon.

Om je voicemail vanaf een vast nummer te kunnen beluisteren, moet je eerst een wachtwoord instellen. Bel hiervoor met jouw mobiele telefoon vanuit Nederland naar nummer 1233

• Kies optie 9
• Kies optie 2
• Kies optie 2

Weet je het wachtwoord van je voicemail niet meer? Bel dan 06 2400 1233 met je vaste telefoon, volg de instructies en toets een hekje (#) in. Je ontvangt direct een sms'je met jouw wachtwoord op je mobiele telefoon. Vanuit het buitenland kun je jouw wachtwoord opvragen door met je mobiele nummer naar +31 6 2400 1233 te bellen.