Informatie software-update

Hoe kan ik een software-update uitvoeren?

Je kunt op verschillende manieren controleren of er een software-update beschikbaar is.

iPhone
Via het toestel: ga naar Instellingen / Algemeen / Software-update
Via de computer: sluit je iPhone aan op iTunes en zoek via iTunes naar beschikbare software-updates

Andere smartphone
Via het toestel: veel smartphones controleren automatisch enkele keren per week of er een software-update beschikbaar is. Je ontvangt in dat geval automatisch een melding op jouw toestel
Via de computer: koppel je smartphone aan de computer en zoek via de pc-software van de fabrikant (Samsung KIES, Sony PC Companion, Nokia OVI, enz.) naar beschikbare software-updates

Meer informatie over het uitvoeren van een software-update kun je vinden in de T-Mobile Toestelhulp. Je kunt natuurlijk ook de handleiding van jouw toestel raadplegen.

Ga naar T-Mobile Toestelhulp