Opvragen tegoed / Verbruikstatus particulier abonnement

Hoe kan ik zien hoeveel tegoed ik nog heb?

Je kunt zien hoeveel je verbruikt en hoeveel tegoed je nog over hebt via je Verbruikstatus op My T-Mobile en in de My T-Mobile App.

Bekijk je Verbruikstatus op My T-Mobile

Jouw Verbruikstatus geeft een overzicht van het tegoed dat je nog hebt voor de lopende factuurperiode. Ook zie je of je 'overige kosten' hebt gemaakt. Dat zijn kosten die niet uit je tegoed gaan. Deze overige kosten worden getoond exclusief btw. Via de knop 'Bekijk specificatie' zie je wat je hebt verbruikt.

Let op!
• Verbruik in het buitenland, bijvoorbeeld via Travel & Surf, bekijk je in de My T-Mobile App of Travel & Surf App.
• MB-verbruik verwerken wij één keer, aan het einde van de dag. Hierdoor kan de informatie bij 'Bekijk specificatie' en de voorpagina anders zijn.
• Ontvang je op verschillende manieren internettegoed, bijvoorbeeld vanuit je eigen Internet Bundel, via T-Mobile Samen en een MB-aanvuller? Dan zie je in je Verbruikstatus het totale aantal MB's / GB's.

PrePaid
Ben je PrePaid-klant? Vraag je PrePaid-tegoed op
Heb je Laptop PrePaid? Bekijk je Verbruikstatus