Status tegoed Internetbundel

Hoeveel datategoed heb ik nog in mijn internetbundel?

Wij begrijpen dat het vervelend is als je door je vaste maandelijkse internetbundel heen bent. Daarom ontvang je een sms zodra 80% van je tegoed aan MB's is verbruikt en heb je altijd gratis inzicht in je actuele verbruikstatus op t-mobile.nl/verbruik. Daar zie je exact hoeveel MB’s je nog tot je beschikking hebt. Zodra het tegoed helemaal op is, ontvang je nogmaals een sms. Je kunt dan kiezen voor een MB-aanvuller of snelheidsreset.

De verbruikstatus is ook te bekijken op My T-Mobile, T-Mobile Beheer en de My T-Mobile app.
Let op: de verbruikstatus van de Internet Europa bundel kan je alleen in het buitenland raadplegen.

Mobiel internet in het buitenland
Met de Travel & Surf passen kun je voordelig gebruik maken van internet in het buitenland. Maak je gebruik van Travel & Surf, dan kun je ook je actuele verbruik inzien.

Meer over Travel & Surf