Inwisselen T-Mobile Extra punten

Hoe kan ik mijn gespaarde T-Mobile Extra punten inwisselen?

Je kunt je T-Mobile Extra spaarpunten inwisselen via de online catalogus op My T-Mobile, of in de T-Mobile Shop.

Ga naar de T-Mobile Extra catalogus

Goed om te weten
Image Je kunt je T-Mobile Extra punten niet gebruiken om een betalingsachterstand te voldoen.
Image Heb je niet genoeg punten? Bij sommige artikelen kun je een gedeelte bijbetalen. We bieden je de opties 25%, 50% of 75% bijbetalen.
   Dit verschilt per artikel. Het extra bedrag wordt daarna gewoon verrekend op je maandelijkse factuur.
Image Sluit je vanaf 29 januari 2018 een nieuw abonnement bij ons af? Verleng je je abonnement of stap je tussentijds over vanaf deze datum? Dan spaar je geen T-Mobile Extra punten meer. Wel krijg je ruim de tijd om al je gespaarde punten op te maken: je kunt je punten tot vier maanden na het afsluiten van je nieuwe abonnement of je overstap inwisselen.

Als het je niet lukt om een bestelling te plaatsen, dan accepteert je browser mogelijk geen cookies van derden. Je kunt dit oplossen door je instellingen aan te passen, of een andere browser te gebruiken.

Lees meer over T-Mobile Extra