Toestel vraagt om onbekende code

Mijn toestel vraagt om een voor mij onbekende code, wat nu?

Om welke code vraagt uw toestel?

Melding toestel     Oplossing
 iPhone simlock actief  Voer de pincode van uw simkaart in; deze heeft u bij uw
 simkaart ontvangen en mogelijk zelf aangepast naar een
 persoonlijke pincode
 Pukcode

De pukcode moet ingevoerd worden (na 3x verkeerde pin)

Vraag uw pukcode aan op My T-Mobile

Netwerkcode

De simunlockcode moet ingevoerd worden;
 vanaf 1 jaar na aanschaf van uw telefoon kunt u deze
 kosteloos aanvragen. Indien uw toestel jonger dan 1 jaar is, dan worden er kosten in rekening gebracht voor het verwijderen van de simlock. Via www.t-mobile.nl/simlock kunt u direct de codes opvragen, en eventuele kosten eenvoudig betalen via iDeal. Ook is het mogelijk om in de T-Mobile Shops de codes op te vragen en eventuele kosten te betalen via de kassa.

Vraag de unlockcode aan via www.t-mobile.nl/simlock

Plaats juiste
 simkaart

Subsidiecode
 Voer speciale
 code in
 Sim niet geaccepteerd
 Sim vergrendeld
 Netwerkblokkade