Gebruiken mobiel internet

Hoe kan ik gebruikmaken van mobiel internet?

T-Mobile biedt verschillende mogelijkheden voor het gebruik van mobiel internet op je mobiele telefoon, laptop en tablet.
• Voor uitleg over internet met abonnementen ga je naar t-mobile.nl/mobiel-internet.
• Alle info over mobiel internet voor PrePaid vind je op t-mobile.nl/prepaid/bundels/mobiel-internet-telefoon.

Toestel instellen
Wil je jouw mobiele telefoon of tablet instellen voor mobiel internet en/of e-mail? Ga dan naar onze T-Mobile Toestelhulp. Hier vind je de stap-voor-stap instructies.

Wil je juist géén gebruik meer kunnen maken van mobiel internet? Ga dan naar Uitzetten mobiel internet.