Losse toestellen en accessoires kopen

Kan ik ook losse toestellen aanschaffen bij T-Mobile?

Ja dat kan. Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone, maar dan zonder abonnement? T-Mobile biedt je de mogelijkheid om losse telefoons aan te schaffen. Bekijk ons aanbod.

Nieuwe aansluiting of vernieuwen
Toch liever een nieuw toestel in combinatie met een abonnement of T-Mobile PrePaid? Ga dan naar onze Online Shop
 of naar één van de T-Mobile Shops. Een nieuw abonnement kun je ook telefonisch aanvragen bij T-Mobile Telesales: 0800 7123.

Accessoires
Voor accessoires, zoals hoesjes, laders en screenprotectors, kun je ook terecht op de Accessoire Webshop. Je bestelling wordt de volgende dag bezorgd, gratis bezorging vanaf € 25,-.