Algemene informatie LAN ACCESS

Hoe kan ik via T-Mobile gebruikmaken van mijn interne bedrijfsnetwerk?

Met de dienst LAN Access van T-Mobile kunt u in binnen- en buitenland mobiel toegang krijgen tot informatie en applicaties van uw interne bedrijfsnetwerk. LAN Access maakt een beveiligde koppeling tussen het mobiele netwerk van T-Mobile en uw bedrijfsnetwerk. Na het opzetten van een verbinding heeft u direct toegang tot uw bedrijfsnetwerk. Er is geen handmatige actie vereist.

T-Mobile LAN Access bestaat uit:

T-Mobile (GPRS) abonnement en mobiele apparatuur
Een verbinding tussen T-Mobile en het bedrijfsnetwerk
De beveiliging van de verbinding

Voor meer informatie over de implementatie van LAN Access kunt u bellen naar T-Mobile Klantenservice Zakelijke Markt via 0800 - 7112.

Apparatuur
U kunt LAN Access gebruiken met elk mobiel apparaat dat gebruik kan maken van mobiele data.

Voorbeelden van geschikte mobiele apparatuur voor LAN Access:

Laptop met internetstick

Smartphone met ingebouwde mobieledatafunctionaliteit, zoals UMTS of HSDPA

GSM/GPRS-modems voor Machine 2 Machine-toepassingen

Kosten
U kunt LAN Access gebruiken met alle T-Mobile data-abonnementen in combinatie met GPRS, UMTS of HSDPA.

LAN Access bestaat uit de volgende kosten:

Kosten voor datagebruik: deze zijn afhankelijk van uw abonnement en/of Voordeelbundel

Maandelijkse kosten: deze zijn afhankelijk van uw interne bedrijfsnetwerk

Voorwaarden

Om gebruik te kunnen maken van LAN Access sluit u een contract af

De minimale contractduur is 12 maanden

Er geldt geen minimum voor het aantal aansluitingen