Algemene informatie tethering / Personal HotSpot

Hoe werkt tethering of Personal Hotspot?

Om gebruik te kunnen maken van tethering (Android), gedeeld internet (Windows Phone) of Personal Hotspot (iPhone/iPad) heb je een smartphone nodig die daar geschikt voor is. iPhones en iPads moeten minimaal beschikken over iOS 5 of 6.

De smartphone wordt als een modem gebruikt om het internet te delen. Je kunt met de Personal Hotspot met maximaal 5 apparaten verbinding maken via WiFi of Bluetooth. Meer informatie over het gebruik van tethering of Personal Hotspot vind je in de handleiding van je smartphone, op T-Mobile Toestelhulp en op de website van Apple.

Voor een betere gebruikservaring adviseren we je om gebruik te maken van een Mobiele WiFi.

Kosten
Je betaalt (via je evt. databundel) alleen voor de MB’s die je verbruikt. Tethering is ook mogelijk in het buitenland en wordt als normaal internetverkeer in het buitenland afgerekend. Meer over de tarieven