Aanzetten en uitzetten nummerweergave

Hoe kan ik mijn nummerweergave aan- of uitzetten?

Met de optie "nummerweergave" bepaal je zelf of anderen jouw nummer kunnen zien als jij ze belt. Standaard wordt jouw mobiele nummer wel meegestuurd met jouw gesprekken.

Voor alle gesprekken
Je kunt de nummerweergave zelf eenvoudig uit- en weer aanzetten voor alle gesprekken, via het menu van je mobiele telefoon. Raadpleeg hiervoor de handleiding of ga naar T-Mobile Toestelhulp. Je kunt nummerweergave instellen op My T-Mobile. Klik op ‘Blokkades’ om je instellingen aan te passen.

Ga naar Toestelhulp
Wijzig nummerweergave op My T-Mobile

Per gesprek
Wil je eenmalig jouw nummer verbergen? Dan kun je de nummerweergave ook per gesprek uitzetten. Je toetst dan eerst #31# en daarna het telefoonnummer. Als je bijvoorbeeld naar 06 - 1234 5678 belt, toets je in: #31#0612345678.

Zakelijke klant

Heeft u een zakelijk abonnement Vast-Mobiel integratie? Dan werkt nummerweergave op een andere manier, lees verder op deze pagina