Informatie over Deezer

Wat is T-Mobile & Deezer Music?

T-Mobile biedt verschillende Deezer muziekproducten aan: Deezer Vast, Deezer Flexibel en Deezer Familie. Met deze bundels luister je muziek in hoge geluidskwaliteit, zonder reclame en je hebt toegang tot wel 40 miljoen nummers.
En als je een T-Mobile Stel Samen & Stel Bij abonnement hebt met een internetbundel van 6 GB of meer, kun je zelfs muziek streamen met (onder andere) Deezer zónder dat het je MB’s kost.

Met de Deezer muziekproducten heb je toegang tot ruim 40 miljoen tracks via computer, mobiele telefoon en tablet. Je kunt via de Deezer App eenvoudig nummers afspelen en playlists aanmaken.
Met Deezer Familie luister je waar en wanneer het jou uitkomt naar jouw eigen muziekselectie, tot wel 6 personen tegelijkertijd.

Lees alles over T-Mobile & Deezer

MB-verbruik
Deezer verbruikt 1 MB per 1 minuut streaming muziek luisteren. Maar je kunt natuurlijk ook luisteren via Wifi, en je kunt gebruikmaken van de offline-modus. Als je dat doet, verbruik je voor Deezer gemiddeld maar zo'n 75 MB mobiele data per maand.
Als je de offline-modus gebruikt, blijven je muziek en playlists tot 2 weken bewaard op je toestel. Daarom is het handig om zeker elke 2 weken in te loggen op Deezer.