Snelheid T-Mobile internet

Wat is de snelheid van T-Mobile internet?

T-Mobile Internet heeft verschillende maximale snelheden. Als je je op een locatie bevindt waar het 2G of 3G-signaal sterker is dan het 4G-signaal, schakelt het toestel automatisch over naar 2G of 3G. Zo heb je altijd de best mogelijke internetervaring. Bekijk onze 4G-pagina voor meer informatie over de snelheden en mogelijkheden van 4G op het Unlimited netwerk.

Heb je een sms’je gekregen over de snelheid van je internetbundel? Maak dan via je telefoon je keuze op t-mobile.nl/verbruik of je op lage snelheid door wilt internetten in Nederland of een MB-aanvuller wilt toevoegen. Heb je Datavrije Muziek? Dit blijft dan gewoon mogelijk.

Wat kun je met de verschillende internetsnelheden?

• Tot 15 Mbps
Geschikt voor: e-mail (met grote bijlagen), internet, WhatsApp, Facebook, Twitter, gebruik van andere apps, muziek- en videostreaming, Cloud-diensten, fotoalbum.

• Tot 50, 100 of 120 Mbps
Geschikt voor: e-mail (met grote bijlagen), internet, WhatsApp, Facebook, Twitter, gebruik van andere apps, muziek- en videostreaming, Cloud-diensten, fotoalbum, grote bestanden delen, HD Video, live tv, Netflix, video vergaderen/ bellen.

Let op! De snelheid is in de praktijk altijd afhankelijk van verschillende factoren zoals afstand tot de zendmast, type toestel en drukte op het netwerk. Via het 3G-netwerk is de maximale snelheid bijvoorbeeld nooit hoger dan 15 Mb/s. Klik hier voor meer informatie over maximale- en praktische snelheden.