Activeren T-Mobile & Deezer Music

Hoe kan ik T-Mobile & Deezer Music Voordeelbundel activeren?

Je kunt heel gemakkelijk muziek luisteren via T-Mobile & Deezer Music.
Als eerste kies je welke bundel bij je past:
1. De flexibele variant: deze kun je maandelijks aan- of uitzetten
2. De vaste variant: deze loopt mee met de duur van je contract en kun je niet tussentijds uitzetten. De vaste variant is voordeliger dan de flexibele variant.
3. Deezer Familie: hiermee kunnen tot zes familieleden tegelijkertijd muziek luisteren.
Vervolgens voeg je de bundel toe, dat doe je eenvoudig via My T-Mobile.

Als je van ons een bevestigingsmail hebt gekregen, kun je een Deezer account aanmaken.

Maak nu een Deezer account aan

Goed om te weten

• Heb je Deezer Familie, maak dan eerst jouw account als hoofgebruiker aan. In ‘Informatie over Deezer Familie’ staat hoe je later de andere gebruikers toevoegt.
• Heb je nog geen Deezer account, dan stuurt Deezer je een e-mail met je inloggegevens
• Zakelijke klanten lezen verder bij 'Ik heb een zakelijk abonnement'
• Als je je contract bij T-Mobile (inclusief Deezer) verlengt, moet je je opnieuw aanmelden bij je account. Je playlists blijven gewoon behouden, volg 'Ik heb al een account'.

Lees meer over T-Mobile & Deezer Music

Ik heb een zakelijk abonnement
1. T-Mobile & Deezer Music mag alleen toegevoegd worden door een telecombeheerder of tekenbevoegde. Neem contact op met deze persoon om de bundel te laten activeren / toevoegen.
2. Je krijgt na het activeren van de voordeelbundel automatisch een sms-bevestiging met daarin een activatiecode. Bewaar dit sms'je totdat je je hebt geregistreerd als gebruiker bij Deezer.
3. Maak een account aan bij Deezer. Met een Apple apparaat is dit alleen mogelijk via je browser en niet via de Deezer app.

Maak een Deezer account aan

Tip: op http://spotizr.com kun je heel handig je Spotify speellijsten overzetten naar Deezer.