Aanvragen nieuwe simkaart particuliere klant

Hoe kan ik een nieuwe (duo)simkaart aanvragen voor mijn particuliere aansluiting?

Heb je een nieuwe simkaart nodig?
Geen probleem, je kunt bij ons een simkaart bestellen. Je houdt hetzelfde telefoonnummer en abonnement.

Tip! We raden je aan een simkaart via My T-Mobile te kopen. Je betaalt dan voor een enkele simkaart maar € 5,09 en ontvangt de simkaart binnen 3 werkdagen.
Je kunt natuurlijk ook terecht bij T-Mobile Klantenservice of in een T-Mobile Shop. Maar dan betaal je € 10,-.

Vraag een simkaart aan op My T-Mobile

Wil je een DuoSim of MB-verdeler simkaart bestellen? Dat kan op dezelfde manier als een gewone simkaart; klik op de knop hierboven. Een MB-verdeler simkaart kost ook € 5,09. De prijs die je betaalt voor een duosimkaart staat op de prijslijst van je abonnement. Ga naar de prijslijsten

Welke simkaart heb ik nodig?
Er zijn 3 verschillende formaten simkaarten. Met alle simkaarten kun je precies hetzelfde doen, maar de grotere simkaarten passen niet in alle toestellen. Handig: als je bij ons een nieuwe simkaart bestelt, krijg je altijd een 3-in-1-sim. Hier zitten alle drie de formaten in.
Lees meer over de verschillende formaten simkaarten

Uitzonderingen voor PrePaid
Image Je houdt gewoon je beltegoed.
Image Je kunt geen DuoSim aanvragen.
Image Wil je een simkaart via T-Mobile Klantenservice aanvragen? Dan heb je een My T-Mobile account nodig. Ook moet je de juiste adresgegevens en geboortedatum, of de goede pukcode noemen. De pukcode staat op het kaartje waar je simkaart in zat.