Resetten gebruikslimiet internet in Nederland

Hoe kan ik de internetgebruikslimiet resetten als ik in Nederland ben?

Is je internetbundel op en je snelheid verlaagd binnen Nederland? Bij de start van de volgende factuurmaand krijg je de oude internetsnelheid automatisch weer terug. Wil je direct weer snel internetten, dan koop je eenvoudig extra MB's met een MB-aanvuller of snelheids reset. Je koopt deze via de sms die wij sturen als je bundel op is. Je klikt in de sms op de link naar t-mobile.nl/verbruik en maakt je keuze. De MB-aanvuller of snelheids reset gaat dus pas in als je vaste internetbundel helemaal op is. De MB-aanvuller of reset is geldig tot het einde van je factuur maand. Je kunt deze ook aanschaffen via My T-Mobile en de My T-Mobile app.

Let op: dit gaat niet over de MB-aanvullers die je in het buitenland kunt toevoegen.

Was je gewend om je snelheid te resetten door een sms te sturen? Dan blijft deze mogelijkheid gewoon bestaan: stuur een sms met 'reset snelheid' naar 1303.