Inlogproblemen T-Mobile Beheer

Waarom kan ik niet inloggen op T-Mobile Beheer?

Gebruikersnaam en/of wachtwoord is onjuist
• Heeft u de inloggegevens goed overgetypt? Bij kopiëren en plakken is het belangrijk dat u geen spaties mee kopieert.
• Uw T-Mobile Beheer wachtwoord is hoofdlettergevoelig: typ dus hoofdletters waar dat nodig is.
• Heeft u uw wachtwoord gewijzigd? Hou er dan rekening mee dat uw browser misschien automatisch nog uw oude wachtwoord invoert.
  Lees hoe u uw wachtwoorden in Google Chrome kunt beheren, en hoe u dat in Internet Explorer doet.

U kunt uw inloggegevens opnieuw aanvragen. Als uw e-mailadres niet bij ons bekend is, ontvangt u uw inloggegevens binnen 5 werkdagen per post.

Vraag uw inloggegevens opnieuw aan

Gebruikersnaam tijdelijk geblokkeerd. Probeer het over een paar minuten opnieuw
Als u 3 keer een verkeerd wachtwoord invoert (direct achter elkaar of zelfs op verschillende dagen), blokkeren wij uw account voor 10 minuten. Dat doen we om ervoor te zorgen dat iemand anders niet zomaar kan inloggen door het wachtwoord te proberen te raden.
Na de 10 minuten kunt u het nog eens proberen, of uw inloggegevens opnieuw opvragen.

Komt u er toch niet uit? Neem dan contact op met Team T-Mobile Zakelijk.